Elektrische Chopper kopen met uitstraling van Harley Davidson

Bij E CHOPPER KOPEN KUN JE e-choppers KOPEN voor een aantrekkelijke consumentenprijs

E CHOPPER KOPEN is in Nederland een van de eerste gecertificeerde speciaalzaken op het gebied van e-Choppers. Wanneer je van plan bent om een bedrijfszekere elektrische Chopper te gaan kopen, doe je er verstandig aan om je eerst te laten informeren door een van de eigenaren van E CHOPPER KOPEN. Dat kan telefonisch, via WhatsApp of kom langs in onze showroom. Maak dan bij voorkeur een afspraak, zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen en je gelegenheid krijgt om een proefrit te maken op een van onze robuuste bolides.

Onze service

01 Onderhoud

Ook al zijn onze scooters zo goed als onderhoudsvrij, toch zijn er onderdelen die wel eens onderhoud vereisen. Hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

02 Reparartie

Schade? Wij helpen u graag verder. Wij kunnen u verschillende oplossingen en onderdelen aanbieden en leveren uw scooter weer als nieuw aan

03

Customize

Andere kleur frame? Andere kappen? Andere remklauwen? U roept en wij passen het aan! Customize uw scooter geheel naar uw smaak!

e-chopper harley davidson style

Wat maakt een elektrische Chopper van e-CHOPPER-KOPEN zo bijzonder?

Bij E CHOPPER KOPEN zijn wij er in geslaagd om een assortiment CityCoco Harley scooters samen te stellen, dat qua look and feel niet onderdoen voor die van de bekende Amerikaanse motorfabrikant. De grote verschillen van onze elektrische Chopper met die van de Amerikaanse motorfabrikant zijn de prijs en het beschikbare aantal opties. Bij E CHOPPER KOPEN kunnen wij jouw toekomstige elektrische Chopper voorzien van een ongekend aantal opties. Je kunt een maatwerk Chopper laten samenstellen die volledig aan al jouw wensen voldoet!

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een elektrische Chopper kopen?

Natuurlijk kunnen wij alle voordelen en het plezier dat bezitters van een elektrische Chopper tijdens het rijden ervaren voor je op een rijtje zetten. Dat gaan we slechts gedeeltelijk doen, want wij vinden, dat je dit tijdens een proefrit zelf het beste kunt ervaren. Vast staat dat vrijwel alle e – Chopperrijders erg tevreden zijn over het unieke rijgedrag en de robuuste uitstraling van hun elektrische Chopper. Velen kiezen daarom voor het laten personaliseren van hun e-Chopper en breiden hun elektrische Chopper daarom uit met extra opties.

Ervaar zelf hoe bijzonder het voelt om op een elektrische Chopper te rijden

Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit op de elektrische Chopper van jouw keuze bij E CHOPPER KOPEN.